0 (No Review)
From: €170.00
0
(0 review)
Inquiry
Duration

3 ημέρες

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

3 ημέρες

Αναχωρήσεις

22.06

Περιγραφή

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΡΓΑ–ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟI-ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!
Ελάτε μαζί μας να Ζήσουμε ένα αξέχαστο Ταξίδι !
Αναχώρηση Σάββατο 22-24/06/2024

Highlights

  • Αναχώρηση: 08:00 από Δημοτικό Θέατρο Πειραιά & 08:30 από Ομόνοια (Σταδίου 65)
  • Τιμή μόνο: 170€ / άτομο σε δίκλινο
  • Παιδιά έως 10 ετών με 2 ενήλικες :120€
  • Μονόκλινο:+50 ΕΥΡΩ
  • Ειδική προσφορά του #ZappasTravel
  • με Ολοήμερη Κρουαζιέρα Παξούς-Αντίπαξους & διαμονή στo κέντρο των Ιωαννίνων !

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Όλες οι μεταφορές μας με σύγχρονο,κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* Palladion (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
  • 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Κρουαζιέρα Παξούς – Αντίπαξους
  • Αρχηγός- Συνοδός του γραφείου
  • ΦΠΑ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόρος διαμονής 3€ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση. Πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο
  • -Προσωπικά έξοδα, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους και ότι άλλο δεν αναφέρεται ρητώς στο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα

Ξεκινάμε την εκδρομή μας νωρίς το πρωί με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις , πρώτος μας προορισμός το μουσείο Βρέλλη. Το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, επίσης γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, βρίσκεται στην περιοχή των Ιωαννίνων. Σκοπός του καλλιτέχνη, ήταν να αναπαραστήσει Ιστορικά γεγονότα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σε φυσικό μέγεθος μέσα στο μουσείο. Το Μουσείο φιλοξενεί περίπου 150 κέρινα ομοιώματα και 36 ιστορικά θέματα εμπνευσμένα από σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας. Έπειτα αναχωρούμε για το «διαμάντι» της Ηπείρου για τα Ιωάννινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε στο κέντρο της πόλης! Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την μοναδική κρουαζιέρα. Αφήνουμε την Πάργα κατά τις 10 το πρωί και κατευθυνόμαστε στο Γάιο, την πρωτεύουσα. Εδώ μπορεί να αγοράσει κανείς μοντέρνα ρούχα, χρυσαφικά και πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο. Θα παραμείνουμε στο Γάιο για μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι το Γαλάζιο. Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντιπάξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία βουτιά στα καταγάλανα νερά. Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα. Φτάνοντας θα νιώσετε την επιθυμία να ξανακάνετε αυτό το όμορφο ταξίδι. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιότικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ,Διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την γιορτινή Λευκάδα ,το νησί θα φορέσει τα γιορτινά του για να πανηγυρίσει την Πολιούχο και Προστάτιδά του, την Παναγιά τη Φανερωμένη.Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με την πόλη της Λευκάδας με τους γραφικούς οικισμούς, την πυκνή βλάστηση και τους εντυπωσιακούς όρμους με τα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την όμορφη πόλη.Έπειτα αναχωρούμε για Αθήνα μετά από ένα μαγικό τριήμερο με τις καλύτερες εικόνες.

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων) ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ➡️ 110/002342-67 Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267 ◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ➡️ 5044085876614 Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614 Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας (σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση. ή μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στην ΑΙΟΛΟΥ 104 στον 6ο όροφο 607 γραφείο. Δυνατότητα προκαταβολής 100 ευρώ το άτομο, και εξόφληση 5 ημέρες πριν την εκδρομή. Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις 15 ημέρες πριν την εκδρομή! Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται ούτε μεταφέρονται σε κάποια άλλη εκδρομή.

Tour's Location

From: €170.00

    Owner

    zappas-travel

    Member Since 2023

    Explore other options