0 (No Review)
From: €370.00
0
(0 review)
Check
Duration

12-17/11/2024

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

6 ημέρες

Αναχωρήσεις

12.11

Περιγραφή

Μοναδική εκδρομή ! Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί μοναδικά μέρη που θα σας μείνουν αξέχαστα…
ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ- ΝΙΣ.

Highlights

  • Διαμονή στη Βουδαπέστη στο κέντρο της πόλης B&B Hotel Budapest City
  • Μονόκλινο:480€

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό σε 4άστερο ξενοδοχείο στο Βελιγράδι
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 3άστερο ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη
  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό σε 4άστερο ξενοδοχείο στο Νις
  • Ξεναγός
  • Συνοδός γραφείου
  • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Εισόδους σε μουσεία, αξιοθέατα και θεάματα
  • Κρουαζιέρα στο Δούναβη (25€)
  • Προσωπικά έξοδα
  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία 3€ ανά διανυκτέρευση
  • Διόδια αυτοκινητοδρόμων , check point πόλεων και διελεύσεις (35€)

Πρόγραμμα

Αναχωρούμε νωρίς το πρωί από το Πέραμα (Πλατεία Ηρώων) και από την Ομόνοια για ένα μαγικό 6ήμερο που θα σας συναρπάσει. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στο σταθμό των Ευζώνων εκεί γίνεται έλεγχος των διαβατηρίων και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

Μετά το πρωινό ξεκινάει η ξενάγηση μας στο όμορφο Βελιγράδι. Πρώτη μας στάση ο μεγαλύτερος Ορθόδοξος ναός των Βαλκανίων ο Άγιος Σάββας. Έπειτα κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του Βελιγραδίου περνώντας αρκετά αξιοθέατα όπως τον Πύργο Άβαλα, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, κτίρια από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς, καταλήγοντας στο Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης. Το Φρούριο του Βελιγραδίου είναι χτισμένο σε μια κορυφογραμμή ύψους 125,5 μέτρων, πάνω στη συμβολή δυο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη και ανακηρύχθηκε Μνημείο Πολιτισμού Εξαιρετικής Σημασίας το 1979. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον μεγάλο κοσμοπολίτικο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα κι έπειτα επιβίβαση στο πούλμαν με επόμενο προορισμό μας την μαγική Βουδαπέστη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για να ξεναγήσουμε την όμορφη Βουδαπέστη. Ανεβαίνοντας προς τα ψηλά φτάνουμε στο Fisherman bastion, εκεί θα έχουμε αρκετό χρόνο να απολαύσουμε την παραμυθένια κατασκευή που έχει θέα στην Πέστη και προσφέρει υπέροχη πανοραμική θέα στον ποταμό Δούναβη. Χτισμένη μεταξύ 1895 και 1902, η βεράντα περιλαμβάνει επτά πύργους που αντιπροσωπεύουν τις επτά ουγγρικές φυλές που ίδρυσαν τη Βουδαπέστη. Επόμενη μας στάση η μεγαλύτερη πλατεία στην Ουγγαρία η Πλατεία Ηρώων, εκεί θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Βασιλική του Αγίου Στεφάνου, είναι μια καθολική βασιλική που έχει πάρει το όνομά της προς τιμήν του Στεφάνου, του πρώτου Βασιλιά της Ουγγαρίας. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην Vaci Utca για βόλτες, καφέ – φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

Πρωινό και ξεκινάμε για να εξερευνήσουμε τα Παραδουνάβια χωριά. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα. Συνεχίζουμε για το Visegrad, το πιο ιστορικό αξιοθέατο της Καμπής του Δούναβη όπου θα θαυμάσουμε και θα περιηγηθούμε στα δύο τεράστια κάστρα . Ακολουθεί η επίσκεψη στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Ezstergom όπου θα δούμε τα αξιοθέατα, ανάμεσα στα οποία είναι η Βασιλική, το Κάστρο, ο Καθεδρικός Ναός του Ezstergom και η υπέροχη θέα του Δούναβη από το κάστρο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Σερβία αλλά αυτή την φορά νότια και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Νις, παλαιότερα γνωστή ως Ναϊσσός ή Νίσσα, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, μετά το Βελιγράδι και το Νόβι Σαντ. Μετά τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

Παίρνουμε το τελευταίο μας πρωινό και ξεκινάμε για το δρόμο της επιστροφής. Με στάσεις για φαγητό και καφέ φτάνουμε στην Αθήνα αργά το βράδυ γεμάτοι όμορφες εικόνες από ένα μαγικό 6ήμερο.

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.
Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής https://shorturl.at/z9ELr και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδιού

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ➡️ 110/002342-67
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ➡️ 5044085876614
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614

Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας

(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση.
ή
μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στην ΑΙΟΛΟΥ 104 στον 6ο όροφο 607 γραφείο.
Δυνατότητα προκαταβολής 200 ευρώ το άτομο, και εξόφληση 7 ήμερες πριν την εκδρομή.
Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις 20 ημέρες πριν την εκδρομή!
Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται ούτε μεταφέρονται σε κάποια άλλη εκδρομή.

Tour's Location

From: €370.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023