0 (No Review)
From: €185.00
0
(0 review)
Check
Duration

2-6/1/2025 & 3-6/1/2025

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

4 ημέρες
5 ημέρες

Αναχωρήσεις

02.01
03.01

Περιγραφή

Το Μπάνσκο της Βουλγαρίας αποτελεί ένα από τα διασημότερα χειμερινά θέρετρα και είναι ψηλά στη λίστα με τους αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων.
Προτάσεις για ψώνια :
Στο Μπάνσκο θα βρείτε πολλά μαγαζιά με γνωστές φίρμες που εξειδικεύονται στον επαγγελματικό χειμερινό εξοπλισμό σπορ και ρούχων σε πολύ καλές τιμές!
σε πολλά μικρά μαγαζάκια του κέντρου θα βρείτε σουβενίρ ,παιχνίδια και αναμνηστικά δώρα για τους αγαπημένους σας .
στην Σοφία θα συναντήσετε την αίγλη μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που διαθέτει όλες τις γνωστές αλυσίδες καθώς και αρκετά mall αλλά και μικρότερα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά μαγαζάκια για όλα τα γούστα!
Διασκέδαση :
Club ,καφέ ,παραδοσιακές ταβέρνες που ονομάζονται μεχανά, καμπαρέ, καζίνο, ιαματικά Λουτρά ,χιονοδρομικό ,παγοδρόμιο ,βόλτες με atv ή snowmobile ,τοπικές εκδρομές σε Banya, Ραζλογκ , Σοφία ,ψάρεμα στη λίμνη ,αγορά σε παζάρι με αντίκες στο Ντομπριμνιστε ,χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κ ελληνικό γλέντι ,βόλτες στο παλιό χωριό!
Δραστηριότητες για παιδιά :
Χαρούμενες στιγμές στις παιδικές πισίνες των σπα ,παιδότοποι ,εκδρομή στα μπάνια ,μαθήματα σκι snowboard ,παγοδρόμιο ,βόλτες με άλογα ,σόου με μάγους ταχυδακτυλουργός με τη συμμετοχή του κοινού χορευτικά show, ακροβάτες κ γητευτές φιδιών τα απογεύματα ,παιχνίδια όπως μπιλιάρδα βελάκια και PlayStation !

Highlights

  • Βραδινές Αναχωρήσεις την προηγούμενη μέρα ώρα 23.30
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
  • MURA 3* (3 διανυκτερεύσεις με πρωινό 185€)- (4 διανυκτερεύσεις με πρωινό 225€)
  • TRINITY SPA RESIDENCE 4*(3 διανυκτερεύσεις πρωινό 200€& ημιδιατροφή 240€)-(4 διανυκτερεύσεις πρωινό 235€& ημιδιατροφή 295€)
  • ORBILUX APART HOTEL 3*(3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή 225€)-(4 διανυκτερεύσεις πρωινό 250€& ημιδιατροφή 280€)
  • ZARA 4*(3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή 230€)-(4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή 280€)
  • MPM GUINESS 4* (3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή 290€)-(4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή 360€)

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Μετακινήσεις με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία ΑΘΗΝΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ-ΑΘΗΝΑ
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* της επιλογής σας
  • Hμιδιατροφή σε πλούσια μπουφέ
  • Ελεύθερη και απεριόριστη χρήση της εσωτερικής πισίνας και των spa center
  • Εκπτώσεις σε ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ
  • Ημερήσια εκδρομή στη Σόφια: 25€ το άτομο (παιδί έως 12 ετών 15€)
  • Επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά Banya: 15€

Πρόγραμμα

Συγκέντρωση στις 23:30 το προηγούμενο βράδυ και αναχώρηση για Προμαχώνα με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία και τον Κορινό. Άφιξη στα σύνορα. Διέλευση μετά τον απαραίτητο έλεγχο ταυτοτήτων / διαβατηρίων και συνέχεια για τα στενά της Κρέσνας . Στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φτάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ το πρωί . Άφιξη στο Μπάνσκο και κατευθυνόμαστε στα ξενοδοχεία για τακτοποίηση στα δωμάτια (το check in στα περισσότερα ξενοδοχεία γίνεται μετά τις 14:00). Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία στα SPA των ξενοδοχείων ή γiα μια πρώτη επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο με το τελεφερίκ από τη Γόνδολα. Το βράδυ προτείνουμε μια πρώτη βόλτα στα νυχτερινά στέκια του Μπάνσκο.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε το χιονοδρομικό κέντρο που είναι το πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο χιονοδρομικό των Βαλκανίων. Ακόμα και όσοι δεν σκοπεύουν να κάνουν χειμερινά σπορ, αξίζει μια βόλτα στο βουνό για να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα στα υπέροχα σαλέ. Αν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε εξοπλισμό για να επιδοθείτε σε χειμερινά σπορ (σκι / snowboard) απευθυνθείτε στους αρχηγούς της εκδρομής για να σας εξυπηρετήσουν σε προνομιακές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε με όσους το επιθυμούν το κοντινό χωριό Banya, όπου υπάρχουν θερμά ιαματικά λουτρά σε μοντέρνα ανοιχτή πισίνα. Το νερό στην εξωτερική πισίνα είναι 35-40 βαθμούς κελσίου και είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να χαλαρώνεις πίνοντας ένα ρόφημα μέσα στην θερμή εξωτερική πισίνα αγναντεύοντας τις χιονισμένες βουνοκορφές της οροσειράς Πίριν. Συμμετοχές δηλώνετε στους αρχηγούς της εκδρομής

Μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί η προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 09:00 (ραντεβού των συμμετεχόντων στις reception) . Άφιξη, πανοραμική και έπειτα πεζή ξενάγηση. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα βαδίζοντας σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Σόφιας και βλέποντας από κοντά όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στα εμπορικά μαγαζιά στο κέντρο. Το απόγευμα στις 17:00 αναχώρηση για το Μπάνσκο. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. (Τιμή 25 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση. Αναχώρηση στις 09:00 και δηλώνετε συμμετοχή στους αρχηγούς έως τις 3/1 το απόγευμα)

Μετά το πρωινό μπορείτε να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια του χωριού με τα παραδοσιακά μαγαζιά με τοπικά προϊόντα. Είναι σίγουρα μια βόλτα που θα την απολαύσετε. Μην παραλείψετε να κάντε μια στάση στη μεγάλη εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο κέντρο του χωριού με το πανύψηλο καμπαναριό. Μπορείτε επίσης να επισκευτείτε ξανα το Χιονοδρομικό και φυσικά να εχετε μια γεματη ημέρα πριν την επιστροφή για να χαρείτε τα spa των ξενοδοχείων

Αφύπνιση, πρόγευμα και στις 09:00 κάνουμε check out (αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δωματίων, οι χρεώσεις κτλ) αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Μετά τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο στα σύνορα στον Κορινό και στην Λαμία θα φτάσουμε στην Αθήνα τη νύχτα

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)
Θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας στην αναχώρηση τα εν ισχύ ταξιδιωτικά σας έγγραφα (Ελληνική ταυτότητα 15 ετίας ή διαβατήριο εν ισχύ). Σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα δεν είναι δυνατή η διέλευση των συνόρων.Για τους αλλοδαπούς πολίτες μπορούμε να συμβουλέψουμε ποιά είναι τα απαραίτητα έγγραφα για τη διέλευση των συνόρων, αλλά είναι αποκλειστική τους ευθύνη να το εξακριβώσουν και οι ίδιοι με τις αρμόδιες αρχές. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη αν κάποιος δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα στην κατοχή του κατά τη διέλευση των συνόρων και αν απαιτηθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει με δικά του έξοδα και μέσα.

ü  Παιδιά έως 11 ετών ταξιδεύουν με πλήρη ευθύνη των γονέων οι οποίοι θα είναι ενήμεροι περί όλων των κανόνων ασφαλείας και ήρεμης διεξαγωγής του ταξιδιού. Παιδιά έως 18 ετών ταξιδεύουν μόνο με τη συνοδεία γονέων. Παιδιά συνοδευόμενα μόνο από τον ένα γονέα ή από άλλο κηδεμόνα, υποχρεούνται να διαθέτουν έγγραφη εξουσιοδότηση/συγκατάθεση για την πραγματοποίηση του ταξιδιού και του έτερου γονέα.Κατά την παραμονή σας στη Βουλγαρία εάν χαθεί ταυτότητα ή διαβατήριο υποχρεούστε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για δήλωση απώλειας και προσωρινή αντικατάσταση εγγράφου στις κατά τόπους αρμόδιες αρχές (Αστυνομικό τμήμα Μπάνσκο, Πρεσβεία Σόφιας κοκ) προκειμένου να σας επιτραπεί η έξοδος και η επιστροφή στην Ελλάδα

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ➡️ 110/002342-67
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ➡️ 5044085876614
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614

Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας

(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση.
ή
μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στην ΑΙΟΛΟΥ 104 στον 6ο όροφο 607 γραφείο.
Δυνατότητα προκαταβολής 100 ευρώ το άτομο, και εξόφληση 10 ήμερες πριν την εκδρομή.
Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις 20 ημέρες πριν την εκδρομή!
Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται ούτε μεταφέρονται σε κάποια άλλη εκδρομή

Tour's Location

From: €185.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023

Explore other options