0 (No Review)
From: €399.00
0
(0 review)
Check
Duration

28/06 Κάθε Παρασκευή (3 Νύχτες)

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

3 ημέρες

Αναχωρήσεις

07.06
19.07
28.06

Περιγραφή

Αθήνα-Μύκονος-Κουσάντασι-Πάτμος-Ηράκλειο-Σαντορίνη-Αθήνα
Η μαγική μας κρουαζιέρα Εικόνες του Αιγαίου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο και σας ταξιδεύει σε σαγηνευτικούς προορισμούς στο ρομαντικό Αιγαίο. Επιβιβαστείτε για ένα φανταστικό ταξίδι, καθώς διασχίζετε τα σμαραγδένια νερά, για να ξεδιαλύνετε το μυστήριο της ιστορίας, να δείτε απίστευτα τοπία και να ανακαλύψετε εμβληματικά αξιοθέατα. Αυτό το υπέροχο ταξίδι σας προσκαλεί να βιώσετε τον Μεσογειακό τρόπο ζωής, να δοκιμάσετε την αυθεντική Ελληνική κουζίνα και να επισκεφθείτε εμβληματικούς προορισμούς.

Highlights

  • Προορισμοί: Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ηράκλειο, Σαντορίνη
  • Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή από 05 Απριλίου 2024 έως και 25 Οκτωβρίου 2024
  • Λιμάνι Αναχώρησης: Λαύριο
  • Τριήμερη κρουαζιερα σε Ελλάδα και Τουρκία με συνολικά 5 προορισμούς με το νέο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises, το Celestyal Discovery.
  • Αυτή η κρουαζιερα αποτελεί ιδανική επιλογή για να αποδράσετε λίγο από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς για 3-4 μέρες θα βλέπετε συνεχώς νέα πανέμορφα μέρη, θα γνωρίσετε κόσμο, θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες και όλα αυτά με αρκετά περιορισμένο κόστος. Στις τιμες περιλαμβάνονται πλήρης διατροφή, επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων και €75/άτομο έκπτωση για προαγορασμένες εκδρομές.

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (129€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Επιλεγμένα ποτά/αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Φιλοδωρήματα
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου στην Χώρα
  • €75/άτομο έκπτωση για προαγορασμένες εκδρομές
  • Εκδρομές (εκτός από αυτές της προσφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο

Πρόγραμμα

ΛΑΥΡΙΟ

Μια παραθαλάσσια πόλη με το τρίτο μεγαλύτερο Αττικό λιμάνι, το Λαύριο έχει μεγάλη αγορά για να κάνετε τη βόλτα σας αλλά και μεγάλη ιστορία. Ήταν από τις πλουσιότερες αρχαίες πόλεις λόγο της αλιείας και έχει μοναδικές φυσικές ομορφιές όπως τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου! Μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Σούνιο και την Καμάριζα και να απολαύσετε τις υπέροχες δαντελωτές παραλίες!

ΜΥΚΟΝΟΣ

Την πρώτη ημέρα της κρουαζιερας θα βρεθείτε στη Μυκονο, όπου το απογευματάκι θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήστε σε κάποιο από τα πολλά κοσμοπολίτικα στέκια του νησιού ή να πιείτε το ποτό σας σε κάποιο από τα διεθνώς γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.

ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσετε σε μια άλλη χώρα, καθώς το πλωτό σας ξενοδοχείο θα έχει φτάσει στο Κουσάντασι της γειτονικής Τουρκίας. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε τα πρωινά σας ψώνια στο ανατολίτικο παζάρι της μικρής παραλιακής πόλης και όσοι έχετε όρεξη μπορείτε να επισκεφθείτε και την Αρχαία Έφεσο, λίγα χιλιόμετρα μακριά.

ΠΑΤΜΟΣ

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθείτε στην Πάτμο, το νησί της αποκαλύψεως. Πρόκειται για ένα νησί που όποιος το επισκεφθεί παραδέχεται πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, είτε είστε θιασώτες του θρησκευτικού τουρισμού είτε όχι, ενώ σίγουρα όλοι θα απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Προτελευταίος σταθμός αυτής της κρουαζιερας είναι η λεβεντογέννα Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηρακλειο. Ολόκληρο το πρωινό θα βρίσκεστε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά την φιλοξενία των Κρητικών.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τελευταία στάση πριν ολοκληρωθεί η κρουαζιερα σας και ξεκινήσετε τον δρόμο της επιστροφής είναι το ξεχωριστό νησί της Σαντορίνης, που είναι ξακουστό για τα πανέμορφα τοπία του, το ηφαίστειο, τις απίστευτες παραλίες και το ασύγκριτο ηλιοβασίλεμα.

ΛΑΥΡΙΟ

Το επόμενο πρωί θα σας βρει στο λιμάνι του Λαυρίου, γεγονός που σημαίνει ότι η κρουαζιερα σας έλαβε τέλος.Περνετε πρωινό και αποβιβάζεστε.

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ➡️ 110/002342-67
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ➡️ 5044085876614
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614

Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας

(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση.

Για την επιβεβαίωση της κράτησης στην Celestyal Cruises χρειάζεται:
- Προκαταβολή €250/καμπίνα
- Εξόφληση έως 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση
- Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών, απαιτείται άμεση εξόφληση.

Tour's Location

From: €399.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023

Explore other options