0 (No Review)
From: €820.00
0
(0 review)
Check
Duration

20/10 – 28/10 / 2024

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

9 ημέρες

Αναχωρήσεις

20.10

Περιγραφή

(ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ-ΡΙΒΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ-ΣΟΡΕΝΤΟ-ΚΑΠΡΙ-ΜΕΣΣΗΝΑ-ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ–ΤΑΟΡΜΙΝΑ)

Highlights

  • Τιμή σε δίκλινο δωμάτιο & διανυκτέρευση στο πλοίο σε τετράκλινη καμπίνα εσωτερική :820€
  • Μονόκλινο :+290€
  • Δώρο και Δείπνα στο Ξενοδοχείο
  • Δίκλινη καμπίνα:+65€ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
  • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 400€
  • ΕΞΟΦΛΗΣΗ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια πλοίων Πάτρα – Μπάρι – Πάτρα σε 4κλινες καμπίνες
  • Εισιτήρια πλοίων για Σικελία
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχείο 4*σε δίκλινα δωμάτια
  • Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου
  • Λιμενικά Τέλη
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Εισόδους στα μουσεία
  • Οι φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία και οι είσοδοι πόλεων 60 € συνολικά
  • Εισιτήρια πλοίου για το Κάπρι και τελεφερίκ στο Κάπρι
  • Τα εισιτήρια του τοπικού αυτοκινήτου ή πλοίου για Κοστιέρα Αμαλφιτάνα.
  • Ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Πρόγραμμα

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση για Πάτρα, όπου θα πάρουμε το πλοίο για Μπάρι. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας, απόπλους, διαν/ση εν πλω.

Άφιξη στο Ιταλικό λιμάνι και αναχώρηση για το μοναδικό για την αρχιτεκτονική του Αλμπερομπέλλο, όπου θα θαυμάσουμε το ξεχωριστό τοπίο του με τα ιδιαίτερα στρογγυλά σπίτια με τις περίτεχνες σκεπές – τρούλους. Στη συνέχεια πάμε στην πόλη του Λέτσε που την αποκαλούν “Φλωρεντία του Νότου”. Η πύλη της Νάπολης, ο Καθεδρικός Ναός, η πλατεία Σεν Ορένζο, με το Ρωμαϊκό ανφιθέατρο και ο μοναδικός Ναός Σάντα Κρότσε είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε. Τέλος τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διαν/ση.

Πρόγευμα και πάμε για την Καλημέρα το ελληνόφωνο χωριό κοντά στο Λέτσε. Στη συνέχεια φεύγουμε για Σικελία. Υπέροχη η διαδρομή μας καθώς διασχίζουμε τον κορμό της Ιταλικής χερσονήσου στο νοτιότερο τμήμα της. Θα διασχίσουμε με το τοπικό φέρρυ τα στενά της Μεσσήνας, τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη των Ομηρικών επών, με τοπικό φέρρυ από τη Villa San Giovanni περνάμε στην Μεσσήνα . Αμέσως γίνεται περιήγηση στη Μεσσήνα με το μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο, τον Καθεδρικό Ναό με το Αστρονομικό ρολόι κλπ, Τέλος αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διαν/ση.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Συρακούσες. Θα περιηγηθούμε στο αρχαιολογικό πάρκο της, βλέποντας των τεραστίων διαστάσεων Βωμό του Ιέρωνα, το Ελληνικό Θέατρο, τα Λατομεία του Παραδείσου με το Αυτί του Διονύσου και το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας κατευθυνόμαστε στο Ιστορικό Κέντρο των Συρακουσών, το νησάκι της Ορτυγίας όπου θα δούμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα, την πλατεία Αρχιμήδη και την πλατεία Ντουόμο με τον μοναδικό καθεδρικό ναό ενσωματωμένο στον αρχαίο ναό της θεάς Αθηνάς. Συνεχίζουμε για την Κατάνια. Η πλατεία του Ντουόμο, η επιτομή του μπαρόκ στιλ θα είναι η στάση μας.. Αυτή η πλατεία διαθέτει πολλά κτήρια που δεν πρέπει να χάσεις. Το Παλάτσο ντέι Κιέριτσι , χτισμένο στις αρχές του 18ου αιώνα, το Ανάκτορο των Ελεφάντων και νυν Δημαρχείο, αλλά και τον Καθεδρικό Ναό της Κατάνια . Στο κέντρο της πλατείας βρίσκεται το «συντριβάνι του ελέφαντα», που φέρει το σύμβολο της πόλης, έναν μικρό ελέφαντα, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει έναν οβελίσκο. Στη συνέχεια πάμε στην πανέμορφη πόλη της Ταορμίνας, με τα χαρακτηριστικά της κτίσματα, το επιβλητικό Ελληνορωμαϊκό της Θέατρο και την εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το καταπληκτικό Σορρέντο, όπου φθάνουμε αργά το απόγευμα. Δείπνο και διαν/ση.

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια καταπληκτική διαδρομή κατά μήκος της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, με τοπικά μικρά πούλμαν. Πρώτη στάση στο γραφικό Ποζιτάνο , ένα χωριό που ανοίγεται ολόκληρο στον κόλπο και θα μας ενθουσιάσει. Είναι η διάσημη παραλία που φορέθηκε για πρώτη φορά το μπικίνι. Η περιήγησή μας με την πανέμορφη περιοχή της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα συνεχίζεται με την επίσκεψή μας στο κοσμοπολίτικο Αμάλφι. Η γραφική Πλατεία του Αγίου Πέτρου, τα μικρά του σοκάκια με τα πολλά μαγαζάκια, η ωραία παραλία του θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Επιστροφή στο Σορρέντο. Δείπνο και διαν/ση

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για λιμάνι του Σορρέντο όπου θα πάρουμε το πλοίο, με ατομικά έξοδα, για το κοντινό και φημισμένο Κάπρι. Ένα πραγματικό μεγαλείο της φύσης απλώνεται μπροστά μας καθώς θα σκαρφαλώσουμε στην πλατεία PIAZZETA, μια μικρή μεσαιωνική πλατεία, με πολλά καταστήματα γύρω της των γνωστότερων οίκων μόδας. Το Ανακάπρι και το Κάπρι οι δύο γνωστότεροι οικισμοί του νησιού, με τα στενά δρομάκια τους , οι κήποι του Αυγούστου και οι περίφημοι δρόμοι του ΚΡΟΥΠ τα ακριβά ξενοδοχεία, τα πολλά καφέ και βέβαια η μοναδική ατμόσφαιρα της ζωής του νησιού, θα μας ενθουσιάσουν και θα γεμίσουν όλη την ημέρα μας. Επιστροφή με το πλοίο στο Σορρέντο για να περπατήσουμε στους δρόμους με την καταπληκτική αγορά του να απολαύσουμε την πανοραμική θέα που έχει πάνω στον κόλπο. Δείπνο και η βραδιά στη διάθεσή σας.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι του Μπάρι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο. Απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

Άφιξη στην Πάτρα γεμάτοι ωραίες αναμνήσεις με την υπόσχεση να επισκεφθούμε ξανά την όμορφη Ιταλία. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις κατά τη διαδρομή.

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 400€
ΕΞΟΦΛΗΣΗ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ  110/002342-67
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  5044085876614
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614
Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση.

Tour's Location

From: €820.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023