0 (No Review)
Cyprus
From: €499.00
0
(0 review)
Check
Duration

03/05

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

5 ημέρες

Αναχωρήσεις

03.05

Περιγραφή

5 ημέρες / 4 νύχτες
Λεμεσός – Λευκωσία – Πάφος – Λάρνακα – Δερύνεια – Αγία Νάπα – Πρωταράς

Highlights

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο: 499,00 ευρώ
  • 1 παιδί έως 10 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες: 399,00 ευρώ
  • Κατ’ άτομο σε family τετράκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 11 ετών: 469,00 ευρώ
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων 220€

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της SKYEXPRESS 09:35 από Αθήνα και 21:25 από Λάρνακα
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HARMONY 3*+ στο κέντρο της Λεμεσού πάνω στη παραλία
  • Πρωινό μπουφές και 4 γεύματα (νηστίσιμο – Αναστάσιμο – Πασχαλινό και δείπνο)
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Λεμεσού
  • Ξεναγήσεις, εκδρομές όπως αναφέρονται πιο πάνω στο πρόγραμμα
  • Χειραποσκευή έως 8 κιλά και 1 παραδοτέα αποσκευή έως 20 κιλά ανά άτομο
  • Φόροι αεροδρομίων/επίναυλος καυσίμων, check-point, ασφάλεια 220,00 ευρώ κατ’ άτομο
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Πρόγραμμα

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και αναχώρηση για το νησί της Αφροδίτης! Άφιξη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και μεταφορά στη Λεμεσό όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Με την άφιξή μας στη Λεμεσό ξεκινάει η ξενάγηση της πόλης όπου θα επισκεφθούμε τη Μαρίνα με τα πολλά καλαίσθητα μαγαζιά και τους κήπους που την πλαισιώνουν, το Μεσαιωνικό Κάστρο στο κέντρο της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Νάπας με την επιβλητική αρχιτεκτονική και τον Μώλο, ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα πάρκα στη Κύπρο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στην Λευκωσία, μια πόλη που ξυπνάει συγκίνηση. Η Λευκωσία είναι η μοναδική διχοτομημένη πρωτεύουσα στον κόσμο, καθώς την χωρίζει η πράσινη γραμμή με μήκος 300 χλμ. από τα Κατεχόμενα. Η ονομασία κατά την μυθολογία προέρχεται από την σειρήνα «Λευκωσία» που σημαίνει «λευκή ουσία». Ξεκινώντας την ξενάγησή μας, θα επισκεφθούμε τα «Φυλακισμένα Μνήματα», το κοιμητήριο στις κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας,  όπου είναι θαμμένοι όσοι αντιστάθηκαν στους Άγγλους κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσής τους. Έπειτα θα δούμε την Ενετική Πύλη Αμμοχώστου και τα Τείχη, θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο και θα συνεχίσουμε στης οδό Λήδρας για καφέ ή φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο και διανυκτέρευση.

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για να γιορτάσετε το Άγιο Πάσχα στην όμορφη Κύπρο. Θα έχετε στη διάθεσή σας χρόνο να απολαύσετε το πασχαλινό τραπέζι με πεντανόστιμα πασχαλινά φαγητά στο ξενοδοχείο σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Πάφου με τις υπέροχες παραλίες και τα γραφικά χωριουδάκια. Στην Πάφο βρίσκονται σημαντικά αξιοθέατα όπως το Μεσαιωνικό Κάστρο το οποίο αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Χωρίζεται στην Άνω Πάφο (Κτήμα) και στη Κάτω Πάφο. Είναι γνωστή ως γενέτειρα και κέντρο λατρείας της Θεάς Αφροδίτης. Εκεί θα δούμε αρκετά αξιοθέατα όπως το γραφικό λιμανάκι με τα Ψηφιδωτά της Πάφου, τους Τάφους των Βασιλέων, τη στήλη όπου ο Απόστολος Παύλος μαστιγώθηκε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρε

Μετά το πρωινό μας, θα κατευθυνθούμε προς τη Λάρνακα, μια από τις κεντρικότερες πόλεις της Κύπρου όπου θα δούμε αξιοθέατα όπως την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, το Φρούριο της Λάρνακας, το Τέμενος Τούζλα και τον Αρχαιολογικό Χώρο Χοιροκοιτίας που αποτελεί Μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Επόμενη στάση η Αγία Νάπα. Η ονομασία σημαίνει Άγιο Δάσος. Η περιοχή πήρε το όνομα της από την εικόνα της Παναγίας της Νάπης, δηλαδή της Αγίας του Δάσους. Πρόκειται για το γνωστότερο τουριστικό θέρετρο της Κύπρου με χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Ακολουθεί ο κοσμοπολίτικος Πρωταράς ο οποίος θυμίζει παραδοσιακό ελληνικό νησί με μαγευτικές παραλίες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τα μέρη που είδαμε και έτοιμοι να σχεδιάσουμε το επόμενο μας ταξίδι!

Πληροφορίες

Γενικές σημειώσεις: 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση. 2. Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 31/3 πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων. 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων. 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ. 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη.  Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ. Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104 ή με email στο zappastravel@gmail.com  (οι κρατήσεις θα γίνουν μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 110/002342-67 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ)

Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:IBAN: GR3701101100000011000234267

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 5044085876614 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614 Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας (σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ την χρεώνεται ο καταθέτης , και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση) ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση. Επίσης  μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στην ΑΙΟΛΟΥ 104 στον 6ο όροφο 607 γραφείο. *Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση έντονων καιρικών συνθηκών ή άλλων απροόπτων*

Tour's Location

Cyprus
From: €499.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023

Explore other options