0 (No Review)
From: €280.00
0
(0 review)
Check
Duration

26-29/9/2024

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

4 ημέρες

Αναχωρήσεις

26.09

Περιγραφή

Highlights

  • Ξενοδοχείο πολυτελές "Σκύρος Παλλάς" 4*
  • Δώρο 3 δείπνα σε μπουφέ
  • Μονόκλινο + 70€

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Συνοδός εκδρομής
  • Τοπικός ξεναγός
  • 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές "Σκύρος Παλλάς" 4*
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • 3 δείπνα σε μπουφέ
  • Απεριόριστα κρασί, μπύρες, αναψυκτικά στην διάρκεια των γευμάτων
  • Εισιτήρια πλοίων ΚΥΜΗ-ΣΚΥΡΟΣ-ΚΥΜΗ
  • Φόρος διανυκτέρευσης
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Πρόγραμμα

Αναχώρηση το πρωί για Κύμη με ενδιάμεση στάση στην Χαλκίδα . Κατόπιν θα πάμε στην παραλία του Αλμυροπόταμου .Σχετική παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Αναχώρηση για Κύμη για να πάρουμε το καράβι στις 18’00.Επιβίβαση στο πλοίο  και απόπλους για τα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου.’Αφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το βόρειο μέρος του νησιού, αφού πρώτα προηγηθεί μία στάση στα Πουριά με τον αναπαλαιωμένο μύλο για να απολαύσουμε το πρωινό μας καφεδάκι ,  με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Θα επισκεφθούμε το Παλαμάρι το αρχαιολογικό χώρο όπου ο οικισμός είχε την μορφή μίας οργανωμένης και οχυρωμένης, πόλης, από την οποία μεγάλο μέρος της έχει πλέον βυθιστεί. Κατόπιν  θα επισκεφθούμε  την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους και στην συνέχεια θα πάμε για μπανιο στην Παραλία της Κυρά Παναγιάς . Κατόπιν θα μεταβούμε στα Μαγαζιά για όσους θέλουν να φάνε ή ξανακάνουν ένα απογευματινό μπάνιο .Επιστροφή αργά  το απόγευμα στο ξενοδοχείο .Δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας θα μεταβούμε στην Μονή Αγίου Γεωργίου και στην συνέχεια στη ΧΩΡΑ, για να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, ελεύθερος χρόνος και μετάβαση στον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερή παραλία όπου θα παραμείνουμε  για  μπάνιο . Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο, δείπνο .Μετά το δείπνο επίσκεψη στην χώρα για να απολαύσουμε τα νυχτερινά μπαράκια .  Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο νότιο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε την όμορφη παραλία της Καλαμίτσας, και με το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο, κλείνουμε την επίσκεψη μας στο νησί και συνεχίζουμε για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κύμη. Άφιξη αργά το βράδυ στην Αθήνα .

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.
Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής https://shorturl.at/z9ELr και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδιού

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ➡️ 110/002342-67
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ➡️ 5044085876614
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614

Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας

(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση.
ή
μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στην ΑΙΟΛΟΥ 104 στον 6ο όροφο 607 γραφείο.
Δυνατότητα προκαταβολής 150 ευρώ το άτομο, και εξόφληση 5 ήμερες πριν την εκδρομή.
Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις 15 ημέρες πριν την εκδρομή!
Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται ούτε μεταφέρονται σε κάποια άλλη εκδρομή.

Tour's Location

From: €280.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023