0 (No Review)
From: €185.00
0
(0 review)
Check
Duration

20-22/09

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

3 ημέρες

Αναχωρήσεις

20.09

Περιγραφή

Τριήμερο στις Σποράδες και στο νησί των Θρύλων!

Highlights

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ 4* στη Χώρα Σκοπέλου
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/08-01/09
  • 195€ κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
  • 255€ μονόκλινο
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:20-22/09
  • 185€ κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
  • 235€ μονόκλινο

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια πλοίου ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ
  • μεταφορές με πολυτελές πούλμαν βάσει προγράμματος
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ 4* στη Χώρα
  • 2 πρωινά μπουφέ
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 53 – v.4389/16) 7€/ανά διανυκτέρευση
  • αρχηγός συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Πρόγραμμα

Αναχώρηση 06:00πμ.από Πειραιά και 06:15πμ από Αθήνα για Μαντούδι. Επιβίβαση στο φέρι και αναχώρηση για το όμορφο νησί της Σκοπέλου. Άφιξη και ξεκινάμε τη περιήγηση μας περνώντας από τον παραλιακό κολπίσκο Στάφυλο για να συνεχίσουμε προς την παραλία του Αγνώντα όπου τα πεύκα αγγίζουν στην κυριολεξία την θάλασσα. Η ονομασία της περιοχής δόθηκε από τον ολυμπιονίκη Αγνώντα και σήμερα εκτός από τα καθαρά νερά φημίζεται για το φρέσκο ψάρι το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μετά το μπάνιο μας. Εν συνεχεία για επίσκεψη στην ιστορική Μονή Αγ.Ρηγίνου στην οποία φυλάσσεται το λείψανο του Αγίου ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο τον 4οαι. και από εκεί για Σκόπελο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση της Χώρας με τα όμορφα σκαλοπάτια και τα πλακόστρωτα σοκάκια πάνω από τα οποία δεσπόζει το βενετσιάνικο Κάστρο του Γκίζη και η Ακρόπολη της Πεπάρηθου όπου βρίσκεται και το σπίτι του Π.Νιρβάνα. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος ή προαιρετικά αναχώρηση για μια όμορφη κρουαζιέρα που θα μας μεταφέρει στη μαγευτική Αλόννησο. Πρώτος μας σταθμός το γραφικό Πατητήρι, λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού, οφείλει το όνομά του στα πατητήρια του κρασιού, όταν η βασική ασχολία των ντόπιων ήταν η αμπελουργία. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν την Παλιά Αλόννησο ή Παλιό Χωριό παλιά πρωτεύουσα του νησιού χτισμένο σε λόφο με όμορφη θέα προς όλο το νησί και το Αιγαίο Πέλαγος.Συνεχίζουμε για Λεφτό Γιαλό, παραλία που θυμίζει… καρτ ποστάλ! Απολαύστε την μοναδική θέα προς τα δύο ερημονήσια, τα Δύο Αδέλφια. Η παραλία περιβάλλεται από φυσικό σκηνικό μοναδικού κάλους με πεντακάθαρα νερά για αυτό είναι και η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού όπου θα απολαύσουμε και εμείς το μπάνιο μας. Στη συνέχεια επιστροφή στη Σκόπελο. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την νότια πλευρά του καταπράσινου νησιού περνώντας από Νέο Κλήμα και διασχίζοντας ειδυλλιακές περιοχές τις οποίες απαθανάτισε και η κινηματογραφική επιτυχία Μάμμα Μία  που γυρίστηκε στο νησί.Φτάνουμε στο όμορφο λιμανάκι Λουτράκι Γλώσσας και από εκεί για την παραλία Πανόρμου, μια από τις πιο δημοφιλείς του Αιγαίου με κρυστάλλινα νερά όπου και η παραμονή μας για μπάνιο. Αργότερα επιστροφή στο λιμάνι της Σκοπέλου και επιβίβαση στο φέρι για Μαντούδι και από εκεί επιστροφή το βράδυ σε Αθήνα/Πειραιά.

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.
Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής https://shorturl.at/z9ELr και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδιού

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ➡️ 110/002342-67
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ➡️ 5044085876614
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614

Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας

(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση.
ή
μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στην ΑΙΟΛΟΥ 104 στον 6ο όροφο 607 γραφείο.
Δυνατότητα προκαταβολής 100 ευρώ το άτομο, και εξόφληση 5 ήμερες πριν την εκδρομή.
Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις 10 ημέρες πριν την εκδρομή!
Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται ούτε μεταφέρονται σε κάποια άλλη εκδρομή.

Tour's Location

From: €185.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023