0 (No Review)
From: €230.00
0
(0 review)
Check
Duration

27-29/09

Tour Type

Daily Tour

Group Size

1 person

Languages

___

Διάρκεια

3 ημέρες

Αναχωρήσεις

27.09

Περιγραφή

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Highlights

  • Διαμονή πολυτελές SIMANTRO BEACH 5*
  • Δώρο 2 δείπνα σε μπουφέ
  • Επιβάρυνση μονόκλινου:+90€

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο 5* SIMANTRO BEACH
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο καθημερινά
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Ασφάλεια ταξιδίου
  • Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο ,που πληρώνεται επί τόπου στην Υποδοχή ,10€ ανά δωμάτι ανά ημέρα .

Πρόγραμμα

Αναχώρηση 7:00 πμ. από ΟΜΌΝΟΙΑ για Λαμία όπου στάση για καφέ και κάνοντας άλλη μία ενδιάμεση στάση για γέυμα  συνεχίζουμε για τη Χαλικιδική, συγκεκριμένα ττην χερσόνησο της Κασσάνδρας όπου θα δούμε τα όμορφα παραθαλάσσια χωρά Άφυτος όπου και θα πιούμε τιν καφέ μας, συνεχίζουμε για Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Χανιώτης και Πευκοχώρι. Αργά το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο πολυτελές ξενοδοχείο     ΣΗΜΑΝΤΡΟ 5* στην Σάνη. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τον Πολύγυρο, πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, το δασώδη ορεινό όγκο του Χολομώντα, την Αρναία, τα Στάγιρα, η οποία είναι η πατρίδα του Αριστοτέλη, τη Στρατονίκη, την Ιερισσό και την Ουρανούπολη την αφετηρία για το Άγιο Όρος. Εδώ θα παραμείνουμε έως το απόγευμα για περιπάτους, γεύμα και ξεκούραση. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα προαιρετικό θαλάσσιο περίπατο με πλοιάριο, κατά μήκος της δυτικής παραλίας του Αγίου Όρους για να δουν μερικά από τα ονομαστά μοναστήρια και να απολαύσουν την ωραία θέα. Το απόγευμα στην Χερσονήσο Σιθωνίας θα επισκευθούμε την Νικήτη όπου θα παραμείνουμε για καφέ. Άφιξη το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το πρωινό και  μετάβαση στη Σουρωτή όπου βρίσκεται η Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. Παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για  Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε το γύρο της πόλης για να επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Δημητρίου, τα Κάστρα στην Άνω Πόλη, να δούμε  την εντυπωσιακή Αψίδα του Γαλέριου, τη Ροτόντα, το χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως και τον Λευκό Πύργο. Μετά το μεσημέρι πέρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις στην διαδρομή. 

Πληροφορίες

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103242398 ή 6942712104(οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων)
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.
Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής https://shorturl.at/z9ELr και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδιού

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ➡️ 110/002342-67
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR3701101100000011000234267

◾️ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ➡️ 5044085876614
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες: IBAN: GR6601720440005044085876614

Όνομ/μο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας

(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος 4€ το χρεώνεται ο καταθέτης και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ προς αποφυγήν λάθους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ, για να αποφύγουμε ελλείψεις στην οργάνωση.
ή
μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στην ΑΙΟΛΟΥ 104 στον 6ο όροφο 607 γραφείο.
Δυνατότητα προκαταβολής 100 ευρώ το άτομο, και εξόφληση 7 ήμερες πριν την εκδρομή.
Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις 15 ημέρες πριν την εκδρομή!
Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται ούτε μεταφέρονται σε κάποια άλλη εκδρομή.

Tour's Location

From: €230.00

Owner

zappas-travel

Member Since 2023